Vi söker en junior projektledare

Sedan 2003 har vi haft nöjet att samarbeta med många olika kunder där så väl deras verksamhet som våran har utvecklats till det bättre.

Arbetsuppgifter


Som junior projektledare miljö kommer du att arbeta med miljökonsultuppdrag av olika slag. Din roll blir både strategisk och operativ. Du kommer att arbeta med projekt avseende miljöfarlig verksamhet– såsom trä, berg, samt verkstad och tillverkande industri. Det blir även aktuellt med ärenden inom prövning av vattenverksamhet. Under uppdragens gång har du ansvar över bland annat budget, försäljning och leverans. Utöver det håller du kontinuerlig kontakt med länsstyrelse, kommun och våra samarbetspartners.
 
Ovanstående är arbetsuppgifter du successivt växer in i allteftersom du lär dig rollen
bulb1bulb1
bulb

Vi söker dig som


Har en naturvetenskaplig högskoleutbildning. Du talar svenska och engelska flytande. Det är vidare meriterande om du har arbetslivserfarenhet från branschen, men det är inte ett krav för tjänsten.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.
Du är förtroendeingivande och kommunikativ då du arbetar i nära samarbete med kunderna. Du är duktigt på att presentera och hålla föredrag. Utöver det är du orädd och tar dig an utmaningar med nyfikenhet!
bulbbulb
bulb

Förutsättning


START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå eller Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Robert Canon, robert.canon@emcon.se , 070-264 54 21

bulb1bulb1
bulb